Pure verwennerij!

Cosmetische voetverzorging

Bij cosmetische voetverzorging ligt de nadruk op ontspanning. Het is een pure verwennerij voor de voeten. Feetz Pedicure heeft 2 heerlijke verwenbehandelingen.

Feetz Pedicure plus
Deze heerlijke verwenbehandeling bestaat uit:
- Een kopje koffie of thee.
- Desinfecteren van de voeten.
- Knippen van de teennagels.
- Verzorging van de nagelomgeving.
- Een verzorgend voetmasker om even heerlijk te ontspannen.
- Een paraffinevoetbehandeling.
- Afsluitend een korte voetmassage waarbij voetencrème wordt aangebracht met werkzame stoffen.

Feetz Pedicure de luxe
De heerlijke verwenbehandeling is hetzelfde als de Feetz Pedicure plus en dan uitgebreid met Recolution gellak.

Paraffine voetbehandeling
Zijn uw voeten ook zo droog, ruw, schraal of zelfs pijnlijk? Dan kan komen door extreme invloeden zoals bijvoorbeeld het weer, maar ook kunnen mensen soms gewoon een drogere huid hebben dan anderen. De reden kan ook genetische aanleg zijn, of diabetes, waarbij een droge huid optreedt als bijwerking. De huid wordt ook droger naarmate je ouder wordt. En ook lange, hete baden en douches kunnen de huid uitdrogen. Droge, schrale en pijnlijke voeten met zelfs soms kloven zijn het gevolg. Ook interne invloeden zorgen ervoor dat voeten pijnlijk kunnen aanvoelen. Denk hierbij aan eczeem, reuma of spierpijn.

De werking van paraffine is te vergelijken met de sauna; door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de voet weer soepel en glad. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge voeten, wintervoeten en bij reuma. Paraffine therapie verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. Het reduceert zwelling in de spieren, vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een oppepper.

Tijdens een paraffine voetbehandeling worden uw voeten gedesinfecteerd, daarna krijgen ze een heerlijk voetenmasker en vervolgens worden ze ondergedompeld in de warme, heerlijke geurende vloeibare paraffine. Dit is een warme was die na onderdompeling droog wordt (denk maar aan kaarsvet wat eerst vloeibaar is en dan opdroogt). er wordt een plastic zak om de voeten gedaan gevolgd door een badstof voetenzak. Deze blijven circa 10 minuten zitten waarna de paraffine van uw voeten afgemasseerd wordt. Een paraffine voetbehandeling kan een heilzame werking hebben en werkt diep in de huid. Aansluitend volgt er nog een korte voetmassage.


Naast de pedicure behandeling,

kozen mensen ook voor
deze behandelingen: