Dé moderne teennagelcorrectie!

Wilde Pedique Silver Plus


Tegenwoordig lijden veel mensen aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Deze zullen voor andere mensen meestal niet zichtbaar zijn, omdat men zich hier vaak voor schaamt. Een bezoek aan de pedicure kan een eerste stap zijn om het probleem aan te pakken. We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het weer het toelaat, kunnen pronken.

LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS BEHANDELING BIJ SCHIMMELNAGELS

Schimmelnagels en wat betekent dat voor de verzorging van uw voeten?

Naar schatting heeft meer dan een kwart van de Nederlanders een schimmelinfectie aan de teennagels, ook wel mycosenagels genoemd (in de volksmond wordt vaak gesproken over 'kalknagels'). Verkeerd groeiende of beschadigde teennagels van warme, vochtige voeten zijn extra gevoelig voor schimmelinfecties.

Hoe herkent u een schimmelnagel:
- De nagels is verdikt of verhard.
- De nagel wordt bobbelig.
- De nagel brokkelt af.
- De nagel verkleurt (van roze naar wit of geel naar donkergeel/oker).
- De nagel kan loslaten (geleidelijk aan of meteen).
- Het gebied rondom de nagel kan pijn doen of jeuken.

Het oplopen van een schimmelnagel aan de teennagels is in veel gevallen te voorkomen door het nemen van een aantal simpele maatregelen waarover ik u graag adviseer.

LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de teennagel. Dit betekent dat deze teennagelcorrectie op geen enkele wijze als storend ervaren wordt. Het bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component piroctone olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteund.


LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS kan gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken zoals bijvoorbeeld French Pedicure (het witte randje) of de revolutionaire lakmethode Laqish.

Voor heren kan ik de nagels behandelen met een gel in een onopvallende matte beige-kleur.

LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS kan ook op gezonde nagels aangebracht worden. Er vindt dan geen nagelcorrectie plaats, maar de gel wordt direct op de gezonde nagels aangebracht.

Nabehandeling
LCN WILDE PEDIQUE SILVER PLUS groeit samen met de natuurlijke nagel uit. In normale omstandigheden zal dit na verloop van circa 10 maanden het geval zijn. Daarom dient WILDE PEDIQUE SILVER PLUS regelmatig (om de 4-8 weken) bijgewerkt te worden.


Naast de pedicure behandeling,

kozen mensen ook voor
deze behandelingen: