Deelbehandelingen

Deelbehandeling

Knippen van de nagels

Uw nagels worden geknipt en de nagelomgeving wordt gereinigd en verzorgd.

1 eeltlocatie

In overleg wordt het eelt op 1 eeltlocatie verwijderd.

Ingroeiende nagel

U wordt geadviseerd niet zelf langdurig te proberen een ingroeiende nagel te behandelen. De pedicure heeft daarvoor de juiste instrumenten en medicamenten, kan ervoor zorgen dat de nagel optimaal glad wordt gemaakt en eventueel dunner gefreesd. Bovendien kan de pedicure ervoor zorgen dat de nagel drukvrij komt te liggen. Verder zijn er diverse technieken om herhaling van ingroeien te voorkomen.

Likdoorn verwijderen

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een sterke eeltvorming op een klein gebied van de huid. Het is een misverstand te denken dat een likdoorn een wortel heeft. Een likdoorn groeit van buiten naar binnen. Dat wil zeggen dat het gevormde eelt door de druk van de schoen op een kleine ruimte naar binnen wordt gedrukt in een kegelvorm. Door de kegelvorm, met de punt naar binnen, doet de likdoorn pijn als men er op drukt.
Een pedicure kan deze likdoorn verwijderen. Als er aan de oorzaak niets wordt gedaan, bijvoorbeeld door het model of type schoen te veranderen, is het logisch dat zich op den duur weer een likdoorn vormt.


Naast de deelbehandeling,

kozen mensen ook voor
deze behandelingen:


Bel voor een afspraak